sunnuntai 19. elokuuta 2018

Rapea vuohenjuustosalaatti

Jälleen yksi hyvä resepti Vahteralta & Nurmelta (kirjasta Yksinkertaiset yhdessä)
  • 1 tanko minivuohenjuustoa
  • 4 siivua tummaa leipää
  • 1 kerä rapeaa salaattia
  • 1 nippu retiisejä
  • 2 - 3 kevätsipulia (tai saloottisipulia)
  • oliiviöljyä

Leikkaa juusto puolen sentin siivuiksi. Gratinoi 220-asteisessa uunissa tai vastuksen alla. Leikkaa leipä suikaleiksi. Paahda leivät pannussa oliiviöljyssä. Revi salaatti, silppua sipulit ja viipaloi retiisit. Sekoita ainekset keskenään salaattikastikkeen kera ja asettele vuohenjuusto salaatin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti