sunnuntai 19. elokuuta 2018

Cashewkana

Tämä resepti löytyi Puolialastoman kokin blogista. Olen muokannut sitä hieman omien mieltymysteni mukaan. Eli enemmän pähkinöitä ja kasviksia.

1 rkl kalakastiketta 
2 rkl osterikastiketta 
3 rkl kana- tai kasvislientä 
½ tl sokeria 
4 rkl kasvisöljyä 
200 g cashew-pähkinöitä
2 kuivattua pitkää chiliä
4-5 valkosipulinkynttä
500 g kanan rintafileetä
punainen paprika
2 porkkanaa
2 sipulia
(2 kevätsipulia)
parsakaali

Pilko kasvikset ja kanafileet.

Sekoita pienessä kulhossa kalakastike, osterikastike, liemi ja sokeri. Kuumenna öljy keskilämmöllä wokkipannussa ja pikapaista cashew-pähkinöitä 2-3min tai kunnes ne ovat vaalean kullanruskeita. Poista pannulta ja kuivaa talouspaperin päällä.

Pikapaista chilit keskilämmöllä samassa öljyssä 1 min. Niiden tulisi tummentua, mutta ei mustua ja palaa. Poista pannulta reikäkauhalla.

Kuumenna sama öljy uudelleen ja pikapaista valkosipuli. Lisää kanat ja pikapaista korkealla lämmöllä 2-4min tai kunnes kana on kypsää.

Lisää kasvikset (pl. kevätsipuli) sekä kastike ja pikapaista 1-2 min. Lisää cashew-pähkinät, chilit sekä kevätsipuli ja sekoita hyvin.

Tarjoile riisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti