1 rkl kalakastiketta
2 rkl osterikastiketta
3 rkl kana- tai kasvislientä
½ tl sokeria
4 rkl kasvisöljyä
200 g cashew-pähkinöitä
2 kuivattua pitkää chiliä
4-5 valkosipulinkynttä
500 g kanan rintafileetä
punainen paprika
2 porkkanaa
2 sipulia
(2 kevätsipulia)
parsakaali
Pilko kasvikset ja kanafileet.
Sekoita pienessä kulhossa kalakastike, osterikastike, liemi ja sokeri. Kuumenna öljy keskilämmöllä wokkipannussa ja pikapaista cashew-pähkinöitä 2-3min tai kunnes ne ovat vaalean kullanruskeita. Poista pannulta ja kuivaa talouspaperin päällä.
Pikapaista chilit keskilämmöllä samassa öljyssä 1 min. Niiden tulisi tummentua, mutta ei mustua ja palaa. Poista pannulta reikäkauhalla.
Kuumenna sama öljy uudelleen ja pikapaista valkosipuli. Lisää kanat ja pikapaista korkealla lämmöllä 2-4min tai kunnes kana on kypsää.
Lisää kasvikset (pl. kevätsipuli) sekä kastike ja pikapaista 1-2 min. Lisää cashew-pähkinät, chilit sekä kevätsipuli ja sekoita hyvin.
Tarjoile riisin kera.
Pikapaista chilit keskilämmöllä samassa öljyssä 1 min. Niiden tulisi tummentua, mutta ei mustua ja palaa. Poista pannulta reikäkauhalla.
Kuumenna sama öljy uudelleen ja pikapaista valkosipuli. Lisää kanat ja pikapaista korkealla lämmöllä 2-4min tai kunnes kana on kypsää.
Lisää kasvikset (pl. kevätsipuli) sekä kastike ja pikapaista 1-2 min. Lisää cashew-pähkinät, chilit sekä kevätsipuli ja sekoita hyvin.
Tarjoile riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti