lauantai 20. syyskuuta 2014

Salaatti avokadosta ja paahdetusta parmankinkusta

Tästä salaatista on tullut meidän vakioillallinen. Helppoa ja herkullista. Viinirypäleet, avokado ja paahdettu kinkku ovat mahtava yhdistelmä.

Alkuperäinen resepti kirjassa Anna & Fanny Bergenström: Makuja ja tuoksuja pähkinäpuun alla.
  • 2-3 ohutta parmankinkkuviipaletta annosta kohti. (Me käytämme Lidl:n ilmakuivattua kinkkua.)
  • salaattia
  • rucolaa
  • avokadoa
  • tummia viinirypäleitä (Ei alkuperäisessä reseptissä.)
  • nobiskastiketta
Paahda kinkkuviipaleita 200-asteisessa uunissa noin kahdeksan minuuttia. Anna jäähtyä. Pane lautaselle salaatinlehtiä, rucolaa, kuutioitua avokadoa ja halkaistuja rypäleitä. Lusikoi päälle kastiketta. Murra rapea kinkku paloiksi ja levitä salaatin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti