perjantai 2. joulukuuta 2011

BLT

Etiketti -lehdestä löytyi maukas BLT-ohje.

Neljän leivän tarvikkeet:
8 siivua maalaisleipää
4 broilerin rintafileetä
4 siivua Amerikan pekonia
200 g halloumi-juustoa
2 isoa tomaattia
1 kerä tai ruukku rapeaa salaattia
1 dl majoneesia
1 rkl dijon-sinappia
paistamiseen oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria

1. Viipaloi tomaatit, revi salaatti.
2. Sotke sinappi majoneesiin.
3. Paista pekoni.
4. Paista broikut kypsiksi oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Paahda leipäviipaleet uunissa tai paistinpannulla oliiviöljyssä.
6. Viipaloi juusto ja paista hetki öljyssä.
7. Levitä leiville majoneesi. Lisää salaatti, broikku, pekoni, juusto ja tomaatti. Ja toinen leipäviipale päällimmäiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti